Животните се како луѓето: Починал стопанот, а животното како да знаело дека неговиот пријател веќе го нема (Видео)

Вагнер Фигеередо де Лима и неговиот сакан коњ биле речиси неразделни, се додека неговиот стопан несреќно загинал во сообраќајна несреќа на свои 34 години во близина на неговиот дом во Параиба, Бразил.

Зачудувачки е фактот колку животните знаат да сакаат и колку им се развиени чувствата кон своите луѓе кои ги ранеле и им служеле

Кога возилото со куферот ја поминало поворката, се изгледало како коњот по име Серено да знае дека неговиот пријател го нема веќе, па сите блиски и интернет етерот буквално останаа без зборови по реакцијата на животното. РЕКЛАМА

Погледнете во продолжение:

Извор: Порта

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде