Во Прилеп не се убиени никакви штркови, сликата не е од Македонија и е стара неколку години

На социјалните мрежи беше објавена форографија од убиени штркови во ”Прилеп” при што повторно во заблуда ги доведе корисниците на социјалните мрежи.

Овие прекрасни птици доаѓаа на пролет во прилепско, посебно во селото Мало Коњари и се вистинка атракција, стоеше во натписот на фотографијата, а во коментари пишувани се само клетви и вулгарни зборови..

Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде