Статусот кој ја подели јавноста: ,,Музичарите не беа под 2.000 евра месечно, а угостителите купеното кафе за 1.200 денари го продаваат за 10.000 денари

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде