Миленко Неделковски е недостапен – еве ја причината

Миленко неделковски со својот стил секогаш има многу поддржувачи, но секако и такви кои не го сакаат. Неговите поддржувачи се загрижија, каде е тој, односно што е со неговите социјални медиуми, кои одеднаш исчезнаа и не се достапни за следење.

Во врска со тоа се огласи неговиот пријател Бобан Нонковиќ кој ја објасни ситуацијата:

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде