Дезинфекција со алкохол на македонски начин

Кај нас под алкохол се подразбира ракија, а ракијата е штета да се фрла 🙂

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде