Ако сте родени на овој датум, ве следи среќата во чекор

Ако сте родени на овој датум, среќата ќе тргне по вашите стапки!

Над 15.000 луѓе учествуваа во една студија за да откријат датум на раѓање на најретките луѓе, а резултатот е следен:

Луѓето кои можат сами да кажат дека се родени под среќна ѕвезда се оние кои дојдоа на овој свет на 28 јули.

Истражувачите ги прашале луѓето како се чувствуваат на нивниот роденден и дошле до овие заклучоци. Општо земено, луѓето родени во текот на летните месеци се попозитивни и подобро расположени. Дури 60 проценти од родените во јуни се среќни за роденденот, 59 проценти од родените во јули и 53 проценти во август.

Астрологијата се согласува со овие резултати. Ѕвездите се за овој датум и создаваат поволен ефект врз сите аспекти на животот.

Најдепресивните луѓе се раѓаат во текот на зимата.

Како што се очекуваше, зимските родендени се најдепресивни, пред се поради студот, за кој третина од испитаниците велат дека целосно ја засенува нивната роденденска прослава.

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

ве молиме внесете го вашиот коментар!
ве молиме внесете го вашето име овде